Læsetid: 1 min.

FOLK

18. august 2006

Jokeren

Rapperen der af en eller anden uforståelig grund er blevet gjort til talsmand for den generation, der i dag er omkring de 30, optræder i aften i Tivoli.

Radiofolk

Ansøgere til den femte radiokanal skal senest i dag stille en bankgaranti på fem millioner kroner. Auktionen holdes 23. august. Tøm lommerne, træn radiostemmen og trøst dig med, at VHS er på vej ud. Så glem, at Video killed the radiostar.

Jan Grarup

I dag udkommer den anerkendte fotografs billedbog 'Shadowland', der samler over 100 billeder fra verdens brændpunkter. Han turde godt møde Dalai Lama andre steder end i lufthavne, så Tibets leder har skrevet forord til bogen.

Thomas Madvig

Krede og den engang så berømte MTV-vært står bag Public Service Festivalen, der slutter denne weekend. Public Service er en elektronisk festival og bør ikke forveksles med Public Søndag, der er P3's søndagsflade. Komplet med triste teenagere, tuderock og Tine Bryld.

Svenskere

Er man ikke til commodore64-musik, så åbner en anden festival på den anden side af sundet. Malmö Festivalen har blandt andet fået fat i et af de pionerbands, der startede bølgen af californisk skater punk. Pennywise inspirerer bands som Blink 182 og Good Charlotte i dag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu