Læsetid: 1 min.

FOLK

16. august 2006

Flemming Hansen

Trafikudvalget har kaldt transport- og energiministeren i samråd om Kastrup Lufthavn. Køen til mødelokalet formes fra venstre, og der kan forekomme ventetid.

Trafikordførere

Partiernes professionelle trafikanter mødes for at diskutere City-ringen 'og måske også' - bemærkes det - privatiseringen af Banedanmark Enterprise. Hvad kan de dog have at tale om i den forbindelse?

Eva Kjer Hansen

Socialministeren åbner i dag et tredages ældrerådstræf, hvor det markeres, at lovgivningen om ældreråd har bestået i 10 år. Der vil være foredrag og værkstedskurser, hvor ældrerådsmedlemmerne får ny inspiration til at rådgive om, hvordan man bliver gammel.

P.J. Harvey

Den androgyne sangskriver skal optræde i Operaen den 24. september i forbindelse med uddelingen af Kronprinsparrets Kulturpris. Sidste år optrådte australske Nick Cave, som den spinkle englænder havde et stormfuldt forhold til i en periode. Et tema?

Mick Jagger

Der er gået betændelse i flaben på forsangeren, så mandag måtte Rolling Stones aflyse en koncert i Spanien. Hold godt fast i din billet til den 3. september i Horsens. Hvem ved: Måske bliver det det tætteste, du kommer på at have været til koncert med legenderne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her