Læsetid: 1 min.

FOLK

14. august 2006

Halle Berry

Hun er en rigtig godte. Og i dag fylder hun 38. Tillykke fra FOLK-redaktionen.

Anders Fogh I

Statsministeren står anklaget for at have fejlinformeret den danske befolkning og ført landet i krig på et ukorrekt grundlag. I dag afholdes forberedende retsmøde mellem parterne - Anders Fogh på den ene side og Grundlovs-komiteen 2003 på den anden.

Anders Fogh II

Hr. skattestop vil i denne uge præsentere en plan for, hvordan den offentlige service kan forbedres. Det er noget med, at der skalfokus på medarbejderne. Omskrevet: Der skal bestilles noget mere for samme penge.

Flemming Hansen

Havde han bare haft en krystalkugle, er det ikke sikkert, at han havde takket ja til den ministerpost. I dag er han kaldt i samråd omkring togdriften i Nordjylland. Men helt ærligt, det er jo mange års forsømmelser, den mand pludselig skal kunne forsvare.

H.C. Andersen

I Shanghai vil de bygge en forlystelsespark med udgangspunkt i H.C. Andersen. Der skal være HCA-multimediespil, HCA-konkurrencer og HCA-teater. Det lyder da ikke videre spændende, men kan efter planen besøges fra næste sommer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her