Læsetid: 1 min.

FOLK

12. august 2006

Fidel Castro

'El líder máximo', manden der ifølge eget udsagn har overlevet 637 attentatforsøg, fylder søndag 80 år. Felicidades.

Bono

U2-sangeren opfordrer den irske regering til at sende flere penge til de fattige. Selv flytter han U2's musikforretning i skattely i

Holland. Samtidig har han investeret 1,7 mia. kroner i erhvervsmagasinet Forbes. Hænger det sammen?

Bubber

'Bubber og bigami' kunne en ny serie hedde. For i dag skal Bubber giftes med endnu en kone. Den heldige er Camilla Ottesen. Men det hele er nu blot en såkaldt event, som Red Barnet arrangerer for at sætte fokus på børn, der tvangsgiftes. Holder den?

De unge

Hver dag er FN-dag for et eller andet. I dag er det så ungdommens dag, hvor man sætter fokus på de unges indflydelse og deltagelse i de politiske processer. Ja, det er jo både billigt og smertefrit for FN at dele årets 365 dage ud til alverdens grupper, så hvorfor ikke.

Prinsesse Mary

Det er nok ikke alt af det, som de kongelige stiller op til, der rent faktisk interesserer dem. Men i dag er Prinsessen at finde på to af hovedstadens modearrangementer i Øksnehallen. Det passer hende vel udmærket. Og så kan Frede nappe en fadbamse imens.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her