Læsetid: 1 min.

FOLK

11. august 2006

Grethe Rostbøll I

Den tidligere kulturminister går til makronerne i dag. Først åbner hun udstillingen 'Jørgens Autohal' i Byggeriets Hus.

Grethe Rostbøll II

Så går turen til en lille tyvstarter på den store Images of the Middle East-festival. Det er på Nationalmuseet, det foregår. Så nu er det bare med at holde styr på talerne - de deltagende arabere forstår jo nok ikke meget af, hvad Jørgens Autohal går ud på.

Gnags

Gaaab. Så er de der igen. Gnags spiller til Randers Festuge, der i øvrigt kan prale af at have 30 år på bagen, hvilket må være en del mindre end Gnags. Hvad var det Østkyst Hustlers sang: Hvorfor er der så ufedt i Randers?

Galathea III

Her på Folk kender vi bedst Gala-thea som et spisested i København - men det er også et ekspeditionsskib. Treeren sejler i dag fra Langelinie, hvorfra den skulle have haft kurs mod Atlanten. Det bliver i stedet Landskrona, da skibet allerede har tekniske problemer.

Dillingen

Ja, det er en tysk by, hvor der afholdes splashdiving verdensmesterskaber. Altså kunsten at lave en bombe fra 10-meter vippen. But why - som drengene i Monkey Business plejede at sige. Ja, hvorfor?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her