Læsetid: 1 min.

FOLK

10. august 2006

Malene Schwartz

Gammel dame er hun blevet. I dag runder teaterchef og skuespillerinde 70 gode år. Tillykke.

Bendt Bendtsen

Partifader og nationens næstkommanderende byder i dag Folketingsgruppen til suppe, steg og is i privaten. Sådan holder man sommergruppemøde hos de konservative - i familiens skød. Velbekomme på Fyn.

Storgopler

Her taler vi hverken om Amin Jensen eller andre morsomme spærreballoner, men derimod om brand- og vandmænd. Den spanske regering advarer nu om de farlige storgopler, der hærger spaniens solkyst. Tusinder af danskere må være i fare!

Prins Charles

Politiet i London har anholdt tre mænd, der mistænkes for at have aflyttet den britiske kronprins' telefon. Hvis han fjollede rundt med unge modeller, kunne det være lidt interessant, men det gør han bare ikke. Hvem gider dog lytte til den kedelige mand?

Peter Brixtofte

I dag sammenfatter vicestats-advokat Flemming Dencker anklagemyndighedens synspunkter i den ganske underholdende sag mod eks-bykonge Brixtofte. Ok, de griner måske ikke så højlydt i Farum og den nye kommunale partner, Værløse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her