Læsetid: 1 min.

FOLK

9. august 2006

Dronning Margrethe

HKH afholder i dag pressemøde på slottet i Caix. I den anledning kommer Skjern Salonorkester forbi. Et Salonorkester! Hvem der var i Caix.

Hans-Hilger Ropers

Er du ikke den hurtigste knallert på havnen, så skal du blot sluge en af den tyske videnskabsmand Hans-Hilger Roperts anti-stupiditets piller. Forsøg på bananfluer og mus har vist gode resultater. Men der er vel også langt fra klassens tungeste til en bananflue?

Anders Fogh Rasmussen

Så skal Danmark igen til eksamen i racisme. Denne gang er det FN's komité for beskyttelse mod racisme, CERD, der kommer forbi. Vi krydser fingre for en fremtidig god dialog. Så, Anders, ikke noget med at smide deres rapporter i skraldespanden, det er dårlig opførsel.

Flemming Hansen

Den tidligere topsælger af sko - og altså vores nuværende transportminister - har lagt en plan. DSB skal lade være med at lyve og fortælle så præcist som muligt, hvor meget dagens forsinkelser løber op i. Der skal gang i regnestokkene hos DSB.

FCK

Uanset om man er for det ene eller andet hold i Superligaen, må man da ønske FCK medvind i aften, hvor de møder Ajax Amsterdam i kampen om en plads i Champions League-gruppespillet. FOLK er i hvert fald storsindede nok til at ønske held og lykke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her