Læsetid: 1 min.

FOLK

8. august 2006

Helle Thorning-Smith

Helle T. inviterer i dag folketingsgruppen til sommergruppemøde på Snaptun Færgegård i Horsens. Åh, at være en flue på væggen.

Klaus Bondam

Den allestedsnærværende Teknik- og Miljøborgmester i København, Klaus Bondam, indvier i dag en nyrenoveret bådebro på Peblingesøen. Så til alle der begyndte at tro, at det nye bystyre ingenting laver: Der er jo fuld knald på København.

Forbudsland

En Sørgekåbe er en kæmpe sort sommerfugl med gule vingekanter. Rygter og Naturhistortisk Museum i Århus beretter, at de emigrerer i 'hobetal' fra Sverige. Samme kilde fortæller, at sommerfuglene ganske enkelt er pjattede med alkohol. Jamen, det forklarer vel det hele.

Connie Hedegård

Dansk Landbrug inviterer miljøordførerne på en marktur. De skal forstå, at landbruget ikke kan svine mindre. Landbruget overlever altså på pesticider og statsstøtte, hvorfor det er af ren barmhjertighed, at vi ikke tillader de fattige lande at have en landbrugssektor.

Morten Olsen

Vores fodboldfader udtager i dag landsholdstruppen til den kommende venskabskamp mod Polen. Altså, en af de der lidt kedelige kampe, der markerer, at en ny landsholdssæson går i gang. Held og lykke til drengene - det gælder vejen mod EM.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her