Læsetid: 1 min.

FOLK

28. august 2006

Gammel kending

I dag er det 75 år siden DR for første gang tog sit pausesignal 'Drømte mig en drøm i nat' i brug. Dermed skulle den være verdens længst brugte radiokending.

Gammel tante

Berlingske Tidende, også kendt som 'tanten', udkommer fra i dag i kompaktformat - lige som Information. Læserne kan blandt andet se frem til et dagligt FOKUS-opslag - lige som i Information. Nå, ja - en god kopi er vel bedre end en dårlig original!

Kvindelig rabbiner

I dag begynder 26-årige danske Sandra Kviat på rabbineruddannelsen i London. Dermed er der for første gang i dansk-jødisk historie en kvindelig rabbiner på vej. Velkommen til det 21. århundrede!

Eventyrere

Ikke alle finder spænding nok i hverdagen: Fire danske eventyrere forlader i dag landet for at bestige verdens sjettehøjeste bjerg, Cho Oyu, en nabo til Mount Everest. De vil forsøge at bestige bjerget uden hjælp fra guider, ilt eller sherpaer.

Ghetto-prinsesse

Borgmester Jan Boye tager i dag imod kronprinsesse Mary på H.C. Andersen Skolen i Vollsmose. Kronprinsessen har selv ønsket at besøge bydelen igen med en mere hverdagspræget vinkel og skal blandt andet spise frokost hos en af byens familier.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu