Læsetid: 1 min.

FOLK

4. august 2006

Lis Sørensen

Varm og frodig som en solskinssommersøndag er hun. Tag selv ud og tjek. Hun optræder søndag kl. 14 ved Dragør Vise Fest.

Rifbjerg & Jensen

I 1960'erne gaflede de borgerskabet med gris i revyen. De to gubber kan stadig. Jesper er netop fyldt 75, og det fejrer Klaus ved at tolke hans tekster. Det sker lørdag kl. 13 ved Dragør Vise Fest. Der er også bidrag fra Lasse & Mathilde, Arne Würgler og Benny Holst.

Svindlere

Gode bortforklaringer søges. Dansk Ejendomsmæglerforening har sat i dag som frist for redegørelser for de af foreningens medlemmer, der giver anvisninger på skattesvindel til folk, der køber sommerhuse i udlandet. Er etiske problemer indbygget i branchen?

Emsige præster

Nyhedsbureauet Mediawatch oplyser: 'Jesper Langballe og Lisbeth Dahl skal spille med i DR's nye dramaserie, der skal overtage prime time søndag aften efter hittet 'Krøniken'. Den emsige præst blander sig da også i alt. Og hvad skal Jesper Langberg nu tage sig til?

Harry

Det bedste forsvar er et angreb. Transportminister Flemming Hansen forlanger nu, at DSB skærer ned på sine Harry-reklamer og bruger pengene på at fortælle om forsinkede tog. Tænk, at herlige Harry skulle ende med at blive taget som politisk gidsel.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu