Læsetid: 1 min.

FOLK

2. august 2006

Lisa Ekdahl

'Perler af glas' hedder den svenske røsts seneste CD, og dem kaster hun ikke for svin, derimod ud på Tivolis Plæne fredag kl. 22.

Diskuterende kvinder

På Christiansborgs Hofteater foregår i dag et debatarrangement om kvinder i teaterverdenen. Hvordan hunkønnet fremstilles på scenen, diskuteres under overskriften "Debatanter og debatøser". Det bliver sjovt at høre tanterne og tøserne gå i flæsket på hinanden.

Samlevende

Hvordan lærer civilisationerne at leve med hinanden? Dette evigtgyldige spørgsmål drøftes i lyset af den aktuelle Muhammed-sag på et ungdomstopmøde på Europahøjskolen i Kalø ved Århus. 100 deltagere fra 18 til 25 år. Find en løsning. Nu.

Lækkerlokkere

For at gøre sig lækker over for københavnerne forud for sidste års kommunevalg lovede den radikale Klaus Bondam "en lækker by". Han blev miljøborgmester, og budgettet til renholdelse skåret ned. Nu er byen mere ulækker end nogensinde. Bvadr!

Olielagertællere

I dag kl. 16.30 vil der i USA blive opgjort det ugentlige olielagertal. Det lyder som et traditionelt påskud for de multinationale olieselskaber - de berygtede "syv søstre" - til at foretage en ændring af prisen i opadgående retning. Man kan leve af verdens ufred.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her