Læsetid: 1 min.

FOLK

26. august 2006

Mick Jagger

Verdens måske mest kendte rockstemme er truet. I sidste uge måtte Rolling Stones aflyse to koncerter - angiveligt på grund af Jaggers strubekatar.

Paris Hilton

Paris Hiltons debutalbum får tæsk af alverdens anmeldere. Bl.a. skriver avisen Winnipeg Sun: 'Vi går ud fra, at hun forsøger at lyde killingeagtigt kælen i et forsøg på bekvemt at dække over den kendsgerning, at hendes stemme er stærkt begrænset og stiv'.

Klamme kinesere

I Kina spiser de... på toilettet. En restaurant i Shenzhen byder velkommen med to store kummer foran hovedindgangen. Indenfor sidder gæsterne naturligvis på toiletsæder, og bordene er udformet som pissoirer, skriver harduhoert.dk. Velbekomme!

Små festivalgængere

I dag afholdes Callisto Festivalen, Danmarks mindste festival for børn. Dagens program byder bl.a. på 'mini-dyrskue og en masse fis og ballade'. Og som om det ikke er nok, vil Årets Hønemor også blive kåret. Det sker på Rønnevangs-skolens Boldbane i Taastrup.

Astronomer

2.500 af verdens førende astronomer har på en konference i Prag afgjort, at Pluto ikke længere har status som planet. Dermed er der nu kun otte planeter i solsystemet: Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her