Læsetid: 1 min.

FOLK

25. august 2006

Madonna

Har du hørt det? Madonna gav koncert i Horsens i går. Det gik også stort set ubemærket hen, så den gamle popstjerne kan da nok fortjene lidt medieomtale nu.

Horsensborgere

Og suset efter Madonna-koncerten fortsætter i Horsens, som i dag lukker op for den store Middelalderfestival. Det vil vrimle med kloge koner og fromme munke, hedder det. Så der skal nok være et par af de tilrejsende, der vælger at blive en ekstra dag.

Holmegaardborgere

Der er også gang i den i Holme-gaard i aften og det endda pga. kommunesammenlægningen.

Under overskriften 'Farvel Holmegaard - Goddag Næstved' fejrer kommunens indbyggere sammenlægningen med fest og glaskunst. BonBon-Land er også involveret.

Roger Waters

I dag springer Pink Floyd-bassisten ud i en helt ny genre, nemlig opera. I Poznan i Polen er der således premiere på Roger Waters' opera 'Ca Ira'. Det betyder 'Der er håb', og det må man jo så håbe, at der er.

Bombemænd

Tomas Villum Jensens komedie 'Sprængfarlig Bombe' har premiere i landets biografer i dag. Det er en humoristisk kommentar til de mere kunstneriske filmskabere, men kritiske røster siger, at filmen primært er en sprængfarlig bombe under de involveredes karrierer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her