Læsetid: 1 min.

FOLK

24. august 2006

Vilde kænguruer

Myndighederne i Canberra, Australien, begynder at give de vilde kænguruer i området p-piller. Landet har 57 mio. vilde kænguruer – og det er simpelthen for mange.

Whitneys beundrer

Hvem tænker Osama Bin Laden på, mens hans gemmer sig i sin hule? Nej, det er ikke Bush, men Whitney Houston, såmænd. Bin Laden er hemmelig beundrer af sangfuglen, afslører den sudanesiske forfatterinde Kola Boof i sin selvbiografi ’Diary of a Lost Girl’.

Aviskrigere

Et hold bude vil i dag omdele Århus Stifttidende gratis – ikke i Århus, men i København! Om ikke andet understreger det en væsentlig pointe: Selv om man får en avis forærende, er det ikke sikkert, at man har så meget at bruge den til!

Puritanere

Det er upassende, når katte ryger i tegnefilm! Det mener den britiske børnekanal Boomerang, som vil censurere de gamle Tom & Jerry-film fra 40'erne og 50'erne, så alle rygescener klippes ud. Nogle vil kalde det ansvarlig pædagogik. FOLK kalder det hærværk.

Lækre københavnere

I dag åbner det nye Videnscenter for Frisører og Kosmetikere, som får hjemme hos Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund. Indvielsen står blandt andre Teknik- og Miljøborgmester Klaus Bondam for. Men han vil jo også gerne have en ’lækker by’.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu