Læsetid: 1 min.

FOLK

Den Lille Havfrue Folkeejets 93 års fødselsdag bliver i dag fejret ved at 93 havfruer svømmer ud ved Langelinie o...
23. august 2006

Den Lille Havfrue

Folkeejets 93 års fødselsdag bliver i dag fejret ved at 93 havfruer svømmer ud ved Langelinie og former tallet 93. Den lader vi lige stå et øjeblik.

Møntsamlere

Det her er den slags noter, der resulterer i flere spørgsmål end svar: Vestre Landsret behandler i dag ankesagen, hvor en baptistpræst kræver erstatning for en sølvmønt til en værdi af 200.000 kr., som han påstår forsvandt under en ransagning. Sådan er det.

Claus Hjort Frederiksen

Beskæftigelsesministeren har indkaldt kommuner, AF og A-kasser til et møde om brug af ledig dansk arbejdskraft som avisbude. Det manglede da også bare. Hvis ikke snart vi får akademikere ud med aviser i stedet for polaker, så presser de vel avisbudlønnen i minus.

Canadiere

Det altid krigeriske Canada åbner

i dag for dette års Festival of Military. Verdens førende paradeorkestre flokkes i det fransk-talende Quebec. Festivalen varer fire dage. Fire dage med parademusik. Fire dage...

Tom Petty

Musikeren har været indblandet i et trafikuheld, fordi han blev distraheret af, hvad han troede var, UFO'er. Det viste sig at være overvågnings-luftballoner, skuespilleren Adam Sandler havde sendt op for at undgå paparazzier til sit bryllup. Det giver mere mening.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her