Læsetid: 1 min.

FOLK

22. august 2006

Peter Brixtofte

I dag afholdes det indtil videre sidste retsmøde i Farumsagen mod politikeren Peter Brixtofte. Skål!

Boris Jeltsin

Apropos promiller. I dag gæster Ruslands forhenværende præsident Boris Jeltsin Letland, hvor han modtager en pris for at have anerkendt Letlands selvstændighed. Det ventes, han holder tale, men man ved aldrig.

Jørgen Leth

Organisationskomitéen for VM i idrætsgymnastik holder i dag presseseminar under overskriften "Kolbøtter man gider se". Hvad var det, Jørgen Leth sagde? "Jeg gider ikke se landsstævner i atletik; de er fuldstændig uinteressante for alle andre, end dem, der deltager."

Kornprinsen

Prins Joachim deltager i dag som protektor for Selskabet for Nydamforskning ved indvielsen af Nydamhuset, Sundeved Kommune ved Sønderborg, kl. 14. Arrangementet er åbent, men "hvis De skal være næsvis, er De ikke velkommen her!"

Paris Hilton

Den forkælede rigmandsdatter, Paris Hilton, har besluttet sig for, at hendes afdøde ged, Billy, skal have en rigtig begravelse. Geden skal stedes til hvile på en kirkegård i Hollywood ved siden af Marilyn Monroe, Dean Martin og Roy Orbison. Tsk!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her