Læsetid: 1 min.

FOLK

21. august 2006

Willie Nelson

Countrylegenden mener, at 'Old Five and Dimers' som ham godt kan være ung med de unge. 31-årige singer/songwriter Ryan Adams skal producere hans næste plade.

Bornholmere

Bølgerne går højt på klippeøen. Kommunalbestyrelsen har kaldt til mønstring og debatmøde om færgefartens fremtid, men passagerforeningen mener, de fortjener en kølhaling for ikke at have informeret nok om mødet.

Avislæsere

Fra i dag udgiver gratisavisen MetroExpress også en avis om eftermiddagen, så skal man ikke sidde med de samme sure nyheder, som man læste i toget samme morgen. Det er virkelig også irriterende.

Eva Kjer Hansen

Der er muligvis nogle, der mener, at hjemmeplejen har et image-problem. I hvert fald afholdes der i dag pressemøde i forbindelse med udgivelsen af bogen 'Hjemmehjælp - mellem myter og virkelighed', hvor blandt andet socialministeren vil deltage.

Mel Gibson

Hollywood-stjernen havde alkohol i blodet, da han blev stoppet af politiet, og er nu blevet beordret til at tage til AA-møder. Så meget for: "They make take our lives, but they can never take our freedom!"

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu