Læsetid: 1 min.

FOLK

16. september 2006

John Mogensen

Den legendariske sanger og værtshusgæst John Mogensen bliver fra i dag hyldet med teaterstykket 'Pianisten og Bumsen' på Teater V i København.

Thomas Gravesen

Ekstra Bladet spurgte på spisesedlen forleden, hvad Thomas Gravesen dog ville med nøgenmodellen Kira Eggers - som til lejligheden var afbilledet let foroverbøjet og uden en trevl. Dumt spørgsmål. Mon der er en sammenhæng med afskeden fra landsholdet?

Hjemmeværnsmænd

De vil fortsat have lov til at gå med bøllehatte i Hjemmeværnet. Ikke kasketter, som det ellers er blevet besluttet af ledelsen. Bøllehatten ser sejere ud og giver mere skygge. Og så er den er nemmere at sætte grene i, når man skal kamuflere sig, lyder argumenterne.

Fidusmagere

3F lægger i dag lokaler til en finanslovskonference med besøg af blandt andre Ejvind Vesselbo (V). Det er den nystartede organisation CEVEA, en pendant til CEPOS, der står bag. Konferencens webadresse er www.fidusfabrikken.dk. Gad vide, om Vesselbo er klar over det?

Stones

De ligner allerede lidt tegneseriefigurer, men nu bliver det alvor. De fire grundelementer i Rolling Stones: Jagger, Richards, Watts og Wood, bliver blandt hovedpersonerne i en ny tegneserie, der hedder 'Ruby Tuesday' - efter et af gruppens ældre hits.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her