Læsetid: 1 min.

FOLK

13. september 2006

George Best

I dag kan man byde på den Manchester United-trøje, som George Best bar, da han i 1970 scorede seks mål i en kamp mod Northampton. Pris ca. 10.000 pund.

Kirsten Siggaard

Hun deltog i grandprixet hvert år i 1983-88 og er nu tilbage i hovedrollen i musicalen 'Den blå karrusel' i Århus. Her ville det være oplagt med en spøg som: 'Sig-gaard kommer tilbage med mellemrum'. Men hun har været ved tandlægen i mellemtiden.

Førertrøjebærere

Det er elite, det er 'fra forskning til faktura', det er på Danmarks Tekniske Universitet, og det er lige nøjagtig, som regeringen kan lide det. MaxiFuels-projektet indvies i dag. Her skal forskes i halm som brændstof, og det 'bringer Danmark i førertrøjen'.

Dørmænd

Klaus Bondam og Ritt Bjerregaard er i aften dørmænd i det indre København, nærmere betegnet Københavns Rådhus. Fra døren vil de invitere borgere ind til en debat om den såkaldte metropolzone. Den ligger lige omkring rådhuset, hvis nogen skulle være i tvivl.

Hildegaard af Bingen

Og så er det jo i dag, at Vestsjællands Amts Sygeplejeskole uddeler Hildegaard af Bingen-prisen til en særligt dygtig sygeplejestuderende. Hildegaard af Bingen var en tysk læge og komponist fra middelalderen. Hun kendes også som 'den hellige Hillegaard'.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu