Læsetid: 1 min.

folk

12. september 2006

J.C. Ellehammer

Det er præcis 100 år siden, at J. C. Ellehammer på øen Lindholm som den første i Europa fik en flyvemaskine til at lette. Der skal i dagens anledning afsløres en sten.

Kira Eggers

Den danske fotomodel, eller hvad man nu kalder det, er rejst med kæresten Thomas Gravesen til Skotland, og det har vakt stor begejstring under kiltene. En skotsk avis vurderer, at Kira er mere sexet og pænere klædt på end Rooneys kæreste, Coleen McLoughlin.

Kenneth Plummer

DR-Generalsekretæren kommenterer i Ekstra Bladet fyringen af økonomidirektør Bent Fjord: 'Vi sagde, okay, hvis ansvaret skal placeres, hvor er det så mest logisk. Hos mig eller Bent? Og så konkluderede Bent og jeg, at det skulle være hos ham.'

Børn

Regeringens elite-iver slår nu igennem i skolen. I Hjørring skal særligt dygtige elever fra 8. og 9. klasse fra i dag modtage særundervisning på Hjørring Gymnasium. Stræberrøvene, som de formentligt kaldes nede på grillen, skal også gå i skole i weekenden.

Ældre

Danmarks ældste pensionistorganisation har godt og vel rundet pensionsalderen. Den fynsk/jyske Sammenslutning af Pensionistforeninger fejrer i dag sin 80 års fødselsdag - der meldes om et brag af en fest i Aktivitetscentret Søndergården i Brædstrup.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her