Læsetid: 1 min.

FOLK

2. september 2006

Mick Jagger

Kom ned fra min sky, vær som en regnbue og start mig op! Det er i morgen, at et af historiens største rockbands går på scenen i Horsens. I morgen.

Anders Fogh Rasmussen

Statens Museum for Kunst viser en udstilling med et omfattende udvalg af værker af kunstneren L.A. Ring. Statsministeren har set udstillingen og sagde dybfølt og en anelse presset til de medfølgende journalister, at malerier fik ham, og der citeres, 'til at tænke'.

Ronaldo

Ligesom mange andre medier annoncerede Information i går, at Ronaldo skulle til Inter i en byttehandel med Adriano, der så skulle til Real Madrid. Det dementeredes i går af spanske medier. Ronaldo bliver i Madrid.

Øldrikkere

Den sunde slags øldrikkere har kåret dagen i dag som øllets dag 2006. Danskere er begyndt at kunne kende forskel på en Tuborg og en Staropramen, og de drikker dem ikke for at blive fulde. Ikke kun derfor i hvert fald.

Paul McCartney

Penge kan ikke købe ham kærlighed, men alligevel har han sammen med Ringo Starr og efterkommere af John Lennon og George Harrison sagsøgt Beatles' gamle pladeselskab for 140 mio. for nogle optagelser, pladeselskabet påstår er væk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her