Læsetid: 1 min.

FOLK

1. september 2006

Charlie Watts

'The Wembley Wemmer' er også med ved Rolling Stones-koncerten på søndag i Horsens. Her er han.

Bendt Bendtsen

Kl 9.30 skal ministeren tale til en iværksættermesse på Frederiksberg. Kl. 13 taler han i Middelfart. I provinsen skal de åbenbart have en lidt anden vinkel på iværksætteri. Her er emnet: 'Med hjertet eller fornuften? Lokalt samfunds-engagement betaler sig'.

Peter Langdal

Instruktøren er med til for første gang i 43 år at iscenesætte Giacomo Puccinis 'Tosca' på Den Kongelige Opera. Lad os håbe, at ingen føler sig inspireret og kaster sig ud i København Havns mudrede vand.


Billie Joe Armstrong

Forsangeren og resten af de efterhånden ret gamle vrede teenagere i Green Day er begyndt at arbejde på nyt album. Denne gang bliver det en event mere end en plade, bedyres det. Så alt er i virkeligheden, som det plejer.

Steffen Brandt

Nogle vil helt sikkert brække sig af glæde over livet og andre måske more sig lidt mere diskret, når manden i sort tager på turné i

oktober sammen med jazzsangerinden Julie Maria og optræder med mere jazzede versioner af

TV-2's sange.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her