Læsetid: 1 min.

FOLK

Robbie Williams Det er omsider blevet for meget for den lallet lidende rockstjerne. Han har fulgt sit eget råd 't...
26. september 2006

Robbie Williams

Det er omsider blevet for meget for den lallet lidende rockstjerne. Han har fulgt sit eget råd 'take a pill and numb the pain' og er gået i behandling for depression.

Astrid Gade Nielsen

Det sande offer for Muhammedkrisen får i dag fortalt sin historie, når Arla's koncernkommunikationschef fortæller om erfaringerne fra forløbet på Roskilde Universitets Center.

Allis Helleland

Direktøren ved Statens Museum for Kunst taler i dag ved Dansk Industris årsdag, der fejres i Bella Centeret. I år er temaet 'Manglen på kvalificeret arbejdskraft'. Skal Lars Nørgård blive fornærmet? Hans udstilling på Statens Museum For Kunst åbner snart.

Århusianere

Institutioner blokeres fortsat i Århus. Eller det vil sige, der er ikke tale om en blokadesituation, siger fungerende politimester i Århus Ole Gram til Politiken, 'for der står jo ikke nogen pædagoger uden for institutionerne, som forgæves prøver på at komme ind'.

Lise Nørgaard

Så er Matador endelig tilbage på skærmen. Det er sjette gang siden 1978, og selvfølgelig er der igen interview med forfatteren, der denne gang kan afsløre, at Fru Fer-nando Møghe hed Wilhelmine Edvarda til fornavn. Det bliver mere og mere spændende hver gang.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her