Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

7. september 2006

Lis, get your gun !

Handelsminister Lis Groes venter ikke selv at optræde som nogen ’Annie get your gun’, naar hun i morgen skal til fugleskydning hos de handelsrejsende. »Jeg er«, siger hun, »ikke nogen helt med et gevær. Jeg har hidtil kun forsøgt mig ved skydeboder paa Bakken, og det er jeg altid sluppet morderlig skidt fra«. Det er Foreningen af danske Forretningsrejsende af 3. marts 1901, der har indbudt handelsministeren til sin fugleskydning i Frederiksberg Selskabslokaler i morgen. Anledningen er handelsministerens udtalelse i en tale i Aarhus tidligere paa sommeren om de mange handelsrejsende, der var med bil over Storebælt, fordi de skulle til fugleskydning i Fredericia. Det skulle de nu altsaa ikke, men da de ved deres protest fik at vide, at handelsministeren aldrig havde været til en fugleskydning, indbød de omgaaende ministeren til fugleskydningen i morgen.

7. september 1956

Die Asta

Asta Nielsen fødtes den 11. september for hundrede år siden og i den anledning præsenterer Filmmuseet i Store Søndervoldstræde en omfattende serie af hendes film, 29 i alt, og blandt dem et sensationelt fund, Asta Nielsens sidste film, som også var hendes første tonefilm, 'Unmögliche Liebe' fra 1932. I anledning af hundredårsdagen har Filmmuseet også arrangeret en mindeudstilling i Møstings Hus bag Frederiksberg Rådhus.

7. september 1981

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her