Læsetid: 1 min.

FOLK

27. oktober 2006

Vibeke Hartkorn

TV-Avisen flytter ud i deres nye hus 19. november. Vi er alle spændte efter balladen. Men man forstår. Der er jo altid ekstra omkostninger ved en flytning.

Stumme

'A mime is a terrible thing to waste', eller hvad? Det mener man i hvert fald i Bjerringbro. Her har Teatertruppen Dunkelfolket premiere på Hamlet uden ord. Shakespeares vers er vel også en smule overvurderede.

Ruth Evensen

Faderhuset har fået til i dag til at overveje et tilbud fra Fonden Jagtvej 69, der gerne vil købe Ungdomshuset. Måske får vi et bevis på, at der findes personer, der er uden for pædagogisk rækkevidde. Og de hænger ikke nødvendigvis ud på Jagtvej.

Grever og baroner

Østre Landsrets 6. Afdeling afsiger formentlig i dag dom i en sag, hvor baronen fra Selsø Slot strides med Nationalmuseet om betalingen for restaureringen af to spejle fra baroktiden. Det kan man da kalde barokt.

Århusianere

Det er stadig svært at være AGF-fan. 0-5 mod Herfølge i onsdags. Ifølge fanformanden er humøret helt nede hos de ellers så dedikerede fans, og ikke engang en sejr kan gøre dem glade. Og så er vi virkelig fortabt, når en AGF-fan er ved at se sandheden i øjnene.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her