Læsetid: 1 min.

Folk

23. oktober 2006

Etta Cameron

Den følsomme sangerinde er i dag i spidsen for en gospelkoncert mod brystkræft. Det er i Hellig-åndskirken, og Patientforeningen De Brystopererede står bag.

Ensrettere

Ny Assens Kommune holder i dag møde om, hvad der skal ske med det 60 hektar store fabriksområde, når Danisco lukker til nytår. Der skulle da være fin plads til både Ungdomshuset og Christiania. Så kan København langt om længe få lov at blive en rigtig provinsby.

Bondammere

Imens diskuterer Copenhagen X-initiativet, hvordan København bærer sig ad med både at være metropol og rolig boligby. Arrangementet slutter klokken 21.30, men baren er åben til 22.00 - det er jo mandag i den rolige boligby. Klaus Bondam er involveret.

Gæstfri erhvervsfolk

Og så gør Københavns gode gamle forlystelseshave Tivoli besøgstallet for i år op. Hvis ikke det er steget, må der være et eller andet helt galt. For Tivoli er jo praktisk talt holdt op med at have lukket. Seneste tiltag er Halloween i efterårsferien - og så kommer julen.

Albinoelgen Albin

En norsk jæger fik sydøst for Oslo øje på en kridhvid albinoelg. Han filmede den med sin mobiltelefon, og nu er elgen, der har fået navnet Albin, blevet populær i hele Norge. Onde ensrettere mener dog, at Albin skal skydes, fordi han ikke er som de andre.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her