Læsetid: 1 min.

FOLK

21. oktober 2006

'Scotty'

Asken fra den afdøde Star Trek-skuespiller James 'Scotty' Doohan sendes efter planen i dag ud i rummet fra Las Cruces-rumbasen i New Mexico.

Clairvoyante

Clairvoyante henvender sig i stigende grad for at hjælpe politiet med efterforskningen i kriminalsager, fortæller lederen af Rigspolitiets rejsehold, Ove Larsen. Under efterforskningen af Mia-drabet i 2003 stod clairvoyante i kø for at bistå politiet.

Burka-babe

Den britiske tabloidavis Daily Star har droppet planerne om at lancere en ny spalte med titlen 'Dagens Fatwa', hvor læserne bl.a. skulle præsenteres for 'Dagens Burka-babe' og en flagbrændings-konkurrence, hvor præmien var en spritny bil. Godt det samme.

Governator

Nu ligger det fast: Biografgængere må undvære Arnold Schwarzenegger i Terminator 4. Filmens manuskriptforfatter, Michael Ferris, fortæller, at den tidligere actionstjerne har overvejet sagen, men besluttet at koncentrere sig om embedet som Californiens guvernør.

Vladimir Putin

"Vi vidste ikke, at han kunne tackle 10 kvinder." Putin er blevet fanget i at fyre upassende jokes af om den voldtægtsanklagede israelske præsident på et pressemøde, hvor han troede, mikrofonerne var slukket. "Vi misunder ham alle", skulle Putin have sagt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu