Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

12. oktober 2006

Heksedans for Margaret

*DAR ES SALAAM. Under en heksedans, som aldrig før er blevet vist for hvide tilskuere, saa prinsesse Margaret i gaar to troldmænd uddrive onde aander af to ’besatte’ afrikanere. Mens tilskuerne holdt vejret af spænding,
hyp-notiserede de to troldmænd deres patienter og indledte saa, akkompagneret af drønende trommer, en vild og forvreden dans, hvis bevægelser patienterne gjorde efter. Da dansen nærmede sig sit højdepunkt, stod Margarets mund halvt aaben af forbløffelse, og nu og da gik der en gysende skæl-ven gennem den 26-aarige gæst fra Buckingham Palace. Dansen sluttede, da de to patienter brød sammen i fuldstændig udmattelse.

Information, den 12. oktober 1956

Fiskeforbud helt til grin

*De lokale lystfiskere i Thyborøn og Harboøre mener, at forbudet mod at videresælge fisk fra farvandet omkring den kemiske virksomhed Cheminova er rent til grin, og at det aldrig skulle have været indført. Formanden for den lokale lyst- og sportsfiskerforening, Henning Bohnsen, oplyser, at mere end 100 ruser er opsat i det område af Limfjorden, som er omfattet af forbudet. Henning Bohnsen under-streger, at lystfiskerne overholder forbudet mod at videresælge fiskene.

Information, den 12. oktober 1981

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her