Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

17. oktober 2006

Kay Werner-Klamer er nummer tre i Berlin

BERLIN. Den danske seksdagesbanedirektør Willy Falk Hansens nærværelse i tilskuerlogerne i nat ved berliner-seksdagesløbet fik rytterne til at strenge sig ekstra an - det var jo om at gøre sig godt bemærket, saa der maaske kan falde kontrakter af til cyklesæsonerne i København og Aarhus. Ikke mindst danskerne Kay Werner og Evan Klamer gav den et ekstra haardt 'traad' for øjnene af deres bedste arbejdsgiver, og de holder da ogsaa til morgen en smuk tredjeplads i det af saa mange internationale cyklestjerner prægede løb.(....).

Information, den 17. oktober 1956

Canetti forsvundet

STOCKHOLM. "Vi har endnu ikke fået kontakt med Elias Canetti," meddelte Det svenske Akademis sekretær, Lars Gyllensten, torsdag aften, efter at Det svenske Akademi tidligere på dagen havde tildelt Canetti Nobel-prisen i litteratur. Den bulgarskfødte Canetti bor både i London og Zürich, men han var torsdag ikke at træffe nogen af stederne. "Vi håber at få et livstegn fra Canetti i løbet af fredagen, og vi regner naturligvis også med, at han kommer og henter udmærkelsen," sagde Gyllensten.

Information, den 17. oktober 1981

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu