Læsetid: 1 min.

Folk

13. november 2006

ved Kristian Villesen

Bertel

Bertel Haarder er til stede når 'Kommunikationsprisen 2006' i dag uddeles. Han er jo som bekendt også en oplysningens mand.

Peter Mikkelsen

Den danske verdensklassedommer, Peter Mikkelsen, kan stadig bruges. Således har FIFA headhuntet ham til VM for klubhold, som afholdes i Japan til december.

Peter er ganske vist for gammel til at dømme kampe, men ikke til at bedømme de andre dommere.

Byplanlæggere

Københavns Kommune holder i dag det første af i alt seks borgermøder om skabelsen af nye rekreative byrum. Til de møder kan man passende lægge ud med at spørge, hvorfor kommunen ikke kæmper for at bevare de rekreative byrum, som allerede er der.

Korrupte

I dag indledes retssagen mod Zambias tidligere præsident, Frederick Chiluba, der er tiltalt for korruption for 40 mio. dollar. Retssagen er et led i den nye præsident Mwanawasas kamp mod korruption. Zambia er verdens 111. mest korrupte land.

Australiere

Historiens værste tørke tvinger australierne til at spare på vandet, og politikerne går forrest. De må nu kun trække ud i parlamenttoiletterne én gang dagligt: "Hvis det er gult, får det lov at flyde, men det brune skyller vi ud," siger Labour-politikeren Annette Ellis.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her