Læsetid: 1 min.

FOLK

8. november 2006

Jørn Hjorting

'De ringer, vi spiller' ryger af DR's programflade til nytår. Det har nu heller ikke været det samme, siden smalltalkens mester stoppede som vært.

Innovative

I dag holder den norske ambassade i København og Innovasjon Norge i samarbejde med Norges største finanskoncern, DnB NOR, innovationskonferencen 'Fra Idé til kommersialisering'. Det siger da noget om, hvad innovation betyder i de kredse.

Arbejdere

I dag kan man med god samvittighed ansætte folk til at gøre de mest fjollede ting til en ussel timeløn. Landets gymnasieelever samler nemlig ind til Operation Dagsværk, og pengene går i år til et projekt i Sydafrika. Håndværkere, der samler ind til Polen, er stadig ulovlige.

Vandtætte

I dag beslutter Stormrådet, om der var tale om en stormflod, da store dele af Danmark den 1. november blev oversvømmet. Hvis de beslutter sig for, at der var stormflod, skal rådet betale erstatning. Så må man da håbe, der er vandtætte skotter (fik I den?) i Stormrådet.

Tissemænd

Slut med vandede vitser. En fuld nordmand fik i weekenden en bøde på 6.000 kroner for at tisse på gaden. Han kom med på stationen, og den slags tager tid. Så da han atter var fri, skulle han igen, hvilket straks resulterede i en ny bøde på 8.000, skriver vg.no.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her