Læsetid: 1 min.

FOLK

4. november 2006

James Bond

Den nye Bond-film er blevet underlagt censur og en scene, hvor Daniel Craig får sine ædlere dele pisket med en tæppebanker, skulle angiveligt være klippet fra.

Kaczynski

Polens premierminister, Jaroslaw Kaczynski, vil ikke længere fotograferes fra siden. Kritikere mener, at det er fordi, man ikke må se hans dobbelthage - han og tvillingebroderen bliver kaldt 'andrikkerne'. Selv afviser han, at det skulle være på grund af forfængelighed.

Indere

Påfaldende mange indiske modeller er på det seneste kommet til at vise deres bryster. Nu er politiet sat på sagen - de skal overvåge modeshow fremover. Og holde særligt øje med modellernes brystområde. Det passer formentlig de indiske betjente fint.

Prince

Popstjernen overtager fra denne weekend natklubben på det berømte Hotel Rio i Las Vegas. Han flytter selv ind på hotellet og vil fremover underholde hver fredag og lørdag. Det er Sussi og Leo-konceptet bare i større målestok. Og med en anelse bedre musik.

Hundeejere

Foreningen Dansk Kennel Klub, som er en eksklusiv forening for "alle hundeejere (både med racehunde og andre hunde) og hundeinteresserede", holder i weekenden sin 34. internationale hundeudstilling i Messecenter Herning.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu