Læsetid: 1 min.

FOLK

24. november 2006

Jokke

Ifølge Ritzau er det Hans Kongelige Højhed (korn)prins Joachim, der bestyrer riget fra i dag og frem til den 3. december. Så vær lige søde derude.

Firmaejere

En ny undersøgelse viser, at 57 pct. af de danske virksomheder ikke ser kundeklager som noget negativt, men derimod noget, der hjælpe med at kan udvikle firmaet. Dog svarer 81 pct., at klagerne ikke går videre i systemet, når de er kommer ind, men alligevel.

Kysseministre

Når Tony Blair den 28. november besøger Anders Fogh Rasmussen vil det ifølge pressemeddelelsen "indledes med en tte-à-tte mellem statsministeren og premier-ministeren. Det kan både betyde en privat samtale og noget mere frækt. Lad os håbe på det sidste.

Erhvervskultur

I dag offentliggøres Den Danske Kultur & Erhverv Award, der præmierer kultur- og erhvervssamarbejde, som fremmer den danske oplevelsesøkonomi. Blandt stifterne, der samtidig udgør prisens jury, er Allis Helleland og BentFabricius-Bjerre. Hvem ellers?

Voldsramte

I anledning af den internationale dag mod vold mod kvinder inviterer Det Nationale Voldsobservatorium i Kvinderådet til konference under overskriften "En gang offer, altid offer". Tænk, at vi har et nationalt voldsobservatorium. Både skræmmende og meget trygt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her