Læsetid: 1 min.

FOLK

23. november 2006

Lars Liebst

Tivolis direktør, Lars Liebst, fylder i dag 50 år, så han er glad. Han kan også fejre, at Tivoli ser ud til at få et overskud på 40-55 mio. kroner.

Miljøforkæmpere

I dag og i morgen mødes førende eksperter fra den danske energibranche og Ingeniørforeningen til en 30-timers camp om energipolitikken. Bemærk, at det er 'camp' stavet med 'c' og på engelsk. Kamp om energipolitikken har vi masser af i forvejen.

Paris Hilton

Hilton havde en fantastisk aften i byen i Las Vegas forleden. Hun bundede en flaske vodka og gik spontant på scenen for at mime til sine egene sange. Efter to pinlige numre brækkede hun sig i fuld offentlighed, for sådan går det, når popsild forsøger at være rock'n'roll.

De hvide bude

Alle kender De Grønne Bude og mange har nok hørt om De Brune Bude, som på cykel leverer mørke rygevarer til københavnerne. Men i dag skal to mænd, der har fået øgenavnet De Hvide Bude for Østre Landsret. Noget med to Audier, et kilo heroin og 300 gram kokain.

Læsere

"Så venter vi bare på Rolf og Bjarne. De kommer nok først frem, når de mangler penge til julegaverne, og derfor udgiver deres erindringer," skriver læseren Valdemar Caren i B.T. og undrer sig over at "man kan blive en folkehelt ved at indrømme, at man er en ussel svindler."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her