Læsetid: 1 min.

folk

22. november 2006

Angela Merkel

I dag er det et år siden Angela Merkel tiltrådte som forbundskansler i Tyskland. I den anled-ning vil der ikke ske noget særligt.

Ian Thorpe

Den 24-årige australske svømmer har fundet ud af det, vi andre har vidst længe: Det er kedeligt at svømme - så nu stopper han karrieren. Forskellen på ham og os andre er imidlertid talentet. Han har vundet fem OL guldmedaljer og sat 22 verdensrekorder.

Nøgne

100 nøgne mænd mødte i går op på Rudkøbing Torv til indspilningen af Lone Scherfigs film 'Hjemve'. Der blev trukket lod om en rejse til London: "Det er ikke første gang, jeg har oplevet, at det har kunnet betale sig at smide bukserne," sagde vinderen til eb.dk.

007

Til alles store overraskelse var det ikke James Bond, der efter premiereweekenden førte den nordamerikanske Biograf-hitliste. Førstepladsen blev nemlig indtaget af en flok dansende pingviner fra den animerede familiefilm 'Happy Feet'. Det er jo børnene, der bestemmer.

Stiv mand på traktor

En 43-årig mand fra Sjælland har en svaghed for at drikke sig fuld og stjæle en traktor. Politiet i Holbæk har taget ham i traktorspritkørsel utallige gange - senest i en skov på Tuse Næs. Da han allerede har fået frataget kørekortet, får han denne gang en frihedsstraf.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her