Læsetid: 1 min.

FOLK

18. november 2006

KatCruise

Tom Cruise og Katie Holmes skal giftes på Castello Odescalchi uden for Rom. Naboerne har lejet udkigspladser ud for 1.500 kr. pr stk.

Moderne vikinger

Asa-trossamfundet Forn Si'r fejrer i dag 9-års-jubilæum ved at rejse sin egen runesten som modstykke til Jellinge-stenen. Interesserede kan læse mere i medlemsbladet 'Vølse - organet for hedensk sæd' eller møde op ved iskiosken ved Fårup Sø kl. 9.30.

Metalhoveder

For andet år i træk kan metalhoveder få renset ud i øregangene til Danish Metal Awards 2006. Årets mest hårdtslående begivenhed løber af fucking stablen i fucking Amager Bio. Live-bands som In Flames, Illdisposed og The Psyke Project vil optræde. Fuck.

Unge bagere

I dag dyster Europas bedste unge bagere om EM-titlen i bagning i Luxembourg. De kommende dage er det så tid til Europa-cuppen, hvor Danmark ikke har vundet medaljer siden 2004, da konkurrencen blev afholdt i Herning. Dengang blev det til en tredjeplads.

Fede danskere

"Hvis Danmark halverer momsen på frugt og grøntsager, vil hver dansker tabe sig to kilo om året," kunne man i går læse på forsiden af Politiken. Bevares, man kunne vel godt trænge til at smide et par kilo - men om året! Man kan forestille sig skrækscenariet i år 2015.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu