Læsetid: 1 min.

FOLK

17. november 2006

Ved Rasmus Bo Sørensen

Klam fyr

Mads Mikkelsen er 'den klammeste nulevende mand', hvis man skal tro anmeldelsen af den ny Bond-film i New York Magazine. Det er vist nok ment som en ros.

Dyne-Larsen

Den jyske storkrejler Lars Larsen har altid gået egne veje. Men nu kan han også gå på sin helt egen vej. Tørring-Uldum Kommunes borgmester, Kirsten Terkilsen, indvier i dag Lars Larsen Vej i Uldum. Så ved I det, hvis I tilfældigt skulle komme forbi i det midtjyske.

Klovn

Tv-serien Klovns succes er kommet bag på Frank Hvam og Casper Christensen: "Vi havde hele tiden regnet med, at det blev en fiasko. Vi arbejdede benhårdt på det. Vi ville gerne spille noget mere golf, og det har der simpelthen ikke været til tid med det møgprojekt".

Syge svin

En forskningsgruppe herhjemme har fået 24 millioner kr. til at fremavle syge svin, skriver Politiken.dk. Svinene skal på sigt afløse de gnavere, som medicinalindustrien i dag bruger til forsøg. Syge svin ligner nemlig os mennesker mere. Men det vidste vi jo.

Lystne kvinder

Potenspiller til mænd har længe eksisteret, men nu tyder alt på, at medicinalindustrien snart er klar med en pille til kvinder, der døjer med nedsat sexlyst, skriver Berlingske.dk. Flibanserin hedder produktet, som dog først skal testes. Nogen frivillige?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu