Læsetid: 1 min.

FOLK

28. december 2006

Dronning Margrethe

Ritzaus hotteste forannonce for i dag er regentparrets residensskifte fra Fredensborg Slot til Amalienborg. Hvordan mon TV 2 News klarer megabegivenheden?

Kristian Leth

Den kække studievært med den nok så kendte far indstifter ændringer for det glimrende musikprogram Liga.dk på DR. I det nye år vil det hedde 'Liga' slet og ret, og fokusere på danske bands, der endnu ikke har pladekontrakt. En gave til talenterne. Respekt.

Spike Lee

New York-instruktøren annoncerer, at vi kan se frem til en film om netop afdøde James Brown. Det virker umiddelbart usmageligt, at nyheden kommer ud inden Soul-Kongens afsjælede legeme er i jorden, men angiveligt var han selv igennem længere tid involveret i projektet.

Mengisto Haile Mariam

Etiopiens eksdiktator får i dag i højaktuelle Addis Abeba sin dom, efter han tidligere på måneden blev kendt skyldig i folkedrab. At han aldrig bliver straffet, fordi Zimbabwes flinke Robert Mugabe har lovet ikke at udlevere ham - det er en anden sag.

Michael Jackson

Det kirurgiske eksperiment, popikon og manifest over hvor 'out-dated' 80'ertøj, spænder og staffagehandsker kan synes i 2006, er klar til at indtage verden på ny. Eller i det mindste et koncert- comeback. Stedet er plastiske Las Vegas. Passende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her