Læsetid: 1 min.

FOLK

27. december 2006

Jørn Hjorting

Så er det sidste gang, der bliver sagt 'De ringer, vi spiller' i radioen. Eller måske bliver det sagt igen, men i dag lukker programmet af samme navn i hvert fald.

Darth Vader

I 1977 på denne dag havde lavbudgetfilmen 'Star Wars' premiere i Europa. Instruktøren George Lucas frygtede, at filmen ville floppe. Og her er det da oplagt at citere én af filmens hovedpersoner: "I findyour lack of faith disturbing".

Kapitalister

I dag for 61 år siden blev Verdensbanken grundlagt. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er dens opgave i dag at bekæmpe fattigdom ved at finansiere stater. Danmark har en andel af aktiekapitalen på 0,86 procent. Hurra.

Tina Larsen

Fik du ikke, hvad du ønskede dig i julegave, og vil du gerne have afklaret, hvad du virkelig ønsker dig i livet, og hvordan du får det? Så bliver du skuffet: Ifølge Lifecoach Tina Larsens plan på nettet har hun ingen ledige tider i dag. Hele ugen faktisk.

Borgere

Om få dage træder kommunal-reformen i kraft, men i kommunerne Hundested og Frederiksværk, der skal lægges sammen, er man stadig i tvivl om navnet. Skulle man have valgt Frederiks Hundeværksted. I stedet for det kedelige Frederiksværk-Hundested?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her