Læsetid: 1 min.

folk

12. december 2006

Kim Schumacher

Vennerne mindes den altid veloplagte, strithårede og klarøjede kollega i aften i Peder Oxes vinkælder ved et stort DJ-arrangement. Han ville være fyldt 57 år.

Søren Kierkegaard

Et spændende eksemplar af filosoffens 'Enten-Eller' skal under hammeren i dag. Det er ikke bogen, der er spændende, men dedikationen. Den er til selveste H.C. Andersen. Om der derudover er tilføjet små streger, må man jo tjekke ved eftersyn.

Mariah Carey

Sangerinden sagsøger en pornoskuespillerinde, fordi hun er ved at tage patent på navnet Mary Carey. Den store stemme mener, at de ligner hinanden så meget, at det vil skabe forvirring blandt fans. Altså om navnene. Ikke professionen.

Ulla Tørnæs

Udviklingsministeren er i dag kaldt i samråd. Det vides ikke, om hun har bedt Dolph, Nik & Jay, Birthe Kjær og Tommy Kenter om at stå uden for mødelokalet og skrive autografer til de, der måske har mistet interessen for hendes projekt.

Børn

DR har besluttet at flytte 'Fjernsyn For Dig' til kl. 17.30. Mange forældre syntes, det lå lidt for tæt på virkeligheden og TV-Avisen på den gamle plads. "Det er det allerfarligste sted," sang man så for sig selv i DR og flyttede børnene i sikkerhed før kl. 18

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu