Læsetid: 1 min.

FOLK

8. december 2006

Flemming Hansen

Ministeren bivåner i dag Ingeniørforeningens præsentation af en 'Energiplan 2030'. Han har tidligere hånet energiplaner for at se for langt frem.

Bare kvinder

DR dementerer en B.T.-historie om, at muslimer i bandet Outlandish under DR's juleshow gennemtvang bortflytning af sangerinden Herborg Kråkevik, "fordi hun viste for meget hud". Dansk Folkeparti har forlangt kulturministeren ind i sagen.

Lediggængere

I dag behandler Folketinget kirkeministerens forslag om "aflastning af provsten for administrative opgaver m.v." Hvad skal provsterne så tage sig til? Bare gå rundt og være lidt mere hellige end præsterne og lidt mindre hellige end bisperne?

Sibiriens-fanger

I dag holder Dansk-Russisk Forening, Det Radikale Venstre og FN-forbundet en konference om "Sibirien - fortid, nutid og fremtid". Som det går i Rusland for tiden, kan man frygte, at Sibiriens fortid også kan blive Sibiriens fremtid.

Connie Hedegaard

Den ensomme kvinde søger ministerkolleger, der ikke modarbejder hende. Derfor tilbringer hun denne fredag i det nordiske samarbejdsministermøde, der bl.a. skal drøfte "Norden som global vinderregion". Hurra, de andre er enige!

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu