Læsetid: 1 min.

FOLK

22. december 2006

Monica Lewinsky

Hun bestod optagelseskravene hos Bill Clinton med glans. Nu har hun bestået sin sidste eksamen på London School of Economics.

Koralrevets motorsav

Forskere har længe søgt en løsning på problemet med alger i The Great Barrier Reef i Australien. Nu er redningsmanden fundet. Ifølge en ny undersøgelse er den sjældne hvide flagermusfisk "en undervandsversion af en motorsav". Wroooom!

Victorias lokker

Det er ikke hensigtsmæssigt med extensions i sengen, mener fru Beckham. De ødelægger det gode sexliv, så nu er de lange lokker røget til fordel for en page: "Man kan være midt i et hedt lidenskabeligt øjeblik, og så ryger der en tot af," forklarer hun.

Tom Cruise

Samme Victoria skal spille hovedrollen i en ny Tom Cruise-film, der tager udgangspunkt i Scientologylederen L. Ron Hubbards idéer. The Thetan, som filmen kommer til at hedde, finansierer Cruise selv, for der er ikke andre, der vil have med den at gøre.

Spaniere

I Spanien er der i dag trækning i det årlige julelotteri. Det kan lyde som lille ting, men den samlede præmiepulje er på 2,1 milliarder euro, hvilket svarer til 15,65 milliarder kroner, og så skulle der nok være til en ekstra julegave. Lotteriet går under navnet 'den fede'.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her