Læsetid: 1 min.

FOLK

18. december 2006

Aktivister

Københavns kulturelle tab bliver smerteligt, hvis 'Ungeren' virkelig er en saga blot, men hvis man skal skyde sig selv i foden, så er det dumt at bruge en kanon.

Fabio Cannavaro

I dag afsløres det, hvem landstrænerne for Fiji, Samoa og alle de andre, har valgt som årets spiller i verden. Favoritten er magiske Ronaldinho; af uforklarlige årsager er Zidane med i opløbet - og så der lige anføreren for de azurblå verdensmestre.

Lolita

En 58-årig nu fratrådt gymnasielærer fra Århus Katedralskole skal i dag for retten. Han ventes at tilstå at have haft sex med en 17-årig elev. Gensidig accept eller ej, en lærer risikerer fire års fængsel for sex med elever under 18. Og dårlig stil - det er det.

Robert Gates

FOLK er forhenværende forsvarsminister Donald Rumsfeld evigt forbunden, da denne var en bestandigt leveringsdygtig kilde til varierende former for satire og absurd teater. Dog - måtte den ny boss, der indsættes i dag, levere mindre sprængfarligt materiale.

Banefolk

I Jernbaneteknisk selskab præsenterer plagede Banedanmark i dag sit projektforslag til udskiftning af signal- og sikringsteknik på sine linier. FOLK vakler mellem ægte glæde, over at noget sker, og ønsket om en 'show! - don't tell!-tilgang.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu