Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

*Den 30. december kommer en af Det Kgl. Teaters mest spændende premierer: Eugene O'Neills Lang dags rejse mod nat. Stykket er i meget høj grad selv...
20. december 2006

Information, den 20. december 1956

Lang dags rejse mod nat

Information, den 20. december 1981
Politiets virkelighed

*Den 30. december kommer en af Det Kgl. Teaters mest spændende premierer: Eugene O'Neills Lang dags rejse mod nat. Stykket er i meget høj grad selvbiografisk, og det udspilles den dag, det bliver opdaget, at den unge O'Neill har tb. Rollen som O'Neill spilles af Fritz Helmuth og hans bror spilles af Jørn Jeppesen. Stykket instrueres af Erling Schoeder.

Information, den 20. december 1981

Politiets virkelighed

* »Mange af de unge betjente er meget usikre. Og det kan folk mærke, så de prøver straks at rende om hjørner med dem. Derfor ser man måske tiere helt unge politifolk tage hårdere midler i brug, når de skal sikre sig folk. Ved de store opgaver er de måske mere bange og prøver derfor, på godt og ondt, at støtte sig til hinanden,« siger en betjent i serien om politiets virkelighed.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her