Læsetid: 1 min.

FOLK

31. januar 2007

Nordmænd/ski

Den norske chef for det svenske landshold skælder kort før VM ud på en svensk skiløber for at spænde ben for en norsk skiløber. Det er spændende, synes de i Norge.

Norske børn/elge

To norske drenge og den enes far og onkel reddede søndag en elgkalv fra at fryse ihjel i Hobølelven i Østfold. Men nu dør elgen måske alligevel, fordi den har skadet sit ben. Det, synes de, ligeledes er spændende i Norge. Men det er sgu' da også synd.

Spøgelsesheste/biler

Mere norsk spænding: En flok heste fra en gård ved Jåttå erobrede sent mandag et lille stykke norsk vejnet tilbage fra bilerne. Politiet måtte således lukke motorvejen mellem Stavanger og Sandnes i en time, fordi hestene løb på den. Mod trafikken.

Huskøbere/Stavanger

Motorvejshestene fra Jåttå løb væk fra Stavanger mod Sandnes - men om de flygtede fra Stavangers galopperende huspriser er uvist. Dyrt er det i hvert fald. 75.000 kroner per kvadratmeter er rekorden. Og det var altså i Stavanger.

Oliebosser/flytning

Og mere Stavanger, som er Norges oliehovedstad. Her ligger nemlig Statoils hovedsæde. Men nu køber Statoil Norsk Hydro og flytter den internationale koncernledelse til Oslo. I Stavanger synes de, det er tarveligt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her