Læsetid: 1 min.

FOLK

29. januar 2007

Kronprinsesse Mary

Mary, protektor for organisationen Børnehjælpsdagen, besøger i dag et børnehjem i Glostrup. Hun er en rigtig prinsesse.

Miss America

USA's smukkeste kvinde bliver
kåret i dag under et årligt show i spillebyen Las Vegas.
Medlemmerne af juryen hævder, at de ikke prioriterer modeller, men derimod rollemodeller som Mary. I badetøj.

Rufus Wainwright

Rufus Wainwright er på listen over farlige homobands på den kristne kirke 'Love God's Way Ministries'' hjemmeside, skriver Gaffa. Listen inkluderer også The Doors, Rolling Stones, Jay-Z og Red Hot Chili Peppers.

Interpol

I morgen og i overmorgen afholdes den tredje årlige konference mod kopivarer og piratkopiering i Schweiz. Konferencen hedder 'Combatting Counterfeiting and Piracy' og er arrangeret af blandt andre Interpol. Hårde odds i en verden, der bugner af kopier.

Spøgelsesbrude

Tre kinesiske mænd har dræbt to kvinder og solgt deres lig som 'spøgelsesbrude' til afdøde enlige mænd. En gammel overtro siger, at unge mænd, der dør ugifte, skal begraves ved siden af en afdød kvinde, som kan være deres hustru efter døden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her