Læsetid: 1 min.

FOLK

Otto Leisner Festligt, folkeligt og fornøjeligt var det med hele Danmarks hyggeonkel i monopolets tid. Skærmtrolden ...
16. januar 2007

ved Niels Ivar Larsen

Otto Leisner

Festligt, folkeligt og fornøjeligt var det med hele Danmarks hyggeonkel i monopolets tid. Skærmtrolden runder i dag de 90.

De Sorte Spejdere

Der er langt fra Leisner til Anders Lund Madsen. Sammen med Anders Breinholt laver han Danmarks måske sjoveste radioprogram. Det mener 400.000 lyttere i al fald. Nu er sendetiden udvidet til hver eftermiddag kl. 14-16. Lyt til løjerne på P3.

Driss Kikes

Hvad man i Marokko ville sige til 'De Sorte Spejdere' er ikke til at vide, men der er det i al forbudt at gøre grin med Gud, profeterne og kong Hassan II. En journalist vovede dette i et ugemagasin. I går fik han tre år i skyggen - betinget.

Bikinibanditter

Topløse piger, der vifter med farttavler, er Rådet for Større Færdselssikkerheds nyeste gimmick for at få os til at tøjle vor indre fartdjævel. Så mange som 6,5 mio. husarer har begloet de nye trafikvejlederes attributter på www.speedbandits.dk

Hindupilgrimme

Fromme hinduer klager over, at Ganges er blevet for snavset til at praktisere rituel renselse. Ved dette års Ardh Kumb Mela-festival har myndighederne derfor ikke set andet valg end at udpumpe strømme af rent vand i Ganges, ofte en mangelvare i Indien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her