Læsetid: 1 min.

FOLK

27. januar 2007

Chuck Berry

Spiller i aften i Amager Bio. Det er over 50 år siden, at manden bag 'Johnny B. Goode' udgav sin første plade. Rock'n'roll Amager.

Per Ramsdal

Præst i Brorsons Kirke på Nørrebro er også til rock'n'roll. I dag fylder kirkens RockGudstjeneste 10 år, og det fejres med ekstraordinær gudstjeneste i Københavns Domkirke.

Næstved

I dag mødes 100 borgere fra Næstved for at debatere kommunens fremtid. Deltagerne vil blandt andet blive præsenteret for spørgsmålet: Hvad ville du købe, hvis Næstved Kommune var en restaurant? Det er nytænkning.

Bush

I dag er der protestmarch i Washington for at stoppe kongressens støtte til præsident Bushs Irakpolitik. Da USA invaderede Irak, deltog flere hundredtusinde mennesker i en lignende demonstration. Mon det gør en forskel denne gang?

Siti Suhana Saadon

Seriøse aviser i Malaysia rapporterer om en 23-årig kvinde, der tilsyneladende udskiller ædelsten gennem sine storetæer. Myndighederne har tilbudt at betale for en test af Siti Suhana Saadon og hendes samling af sten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her