Læsetid: 1 min.

FOLK

3. januar 2007

Cavling

Vinderen af årets Cavling-pris afsløres i dag. Jyllands-Postens Flemming Rose er nomineret for sit forsvar for ytringsfriheden under Muhammed-krisen.

Scarlett Johansson

Det er en gammel regel, at man skal benytte enhver lejlighed til at bringe billeder af Scarlett Johansson. Og i dag er der tilfældigvis pressevisning på filmen The Prestige i Imperial i København. Scarlett Johansson har en birolle i filmen.

Gunilla Roijer

TV 2's egen Gunilla Roijer gav den gas som profet nytårsdag: På TV 2 News trak hun på sin store viden om dansk politik og kom med bud på, hvad statsministeren senere ville sige i sin nytårstale. På det tidspunkt havde alle medier imidlertid fået en kopi af talen. Flot.

Paris Hilton

Den ellers så rige Paris forlod forleden en burgerbar i Australien - uden at betale 45 kroner for en kildevand og en frappé. Det forargede servitricen Jo Pfhal: "Hun har læssevis af penge, og hun betalte ikke for sine drikkevarer," sagde hun ifølge New York Post.

Astronomer

Steno Museet i Århus skyder det nye år i gang med en astronomisk nytårskoncert. Planetarieleder Ole J. Knudsen fortæller om nogle af de astronomiske begivenheder, der vil finde sted i 2007, og siden er der festlig musik under planetariets stjernehimmel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her