Læsetid: 1 min.

FOLK

2. januar 2007

Jens

Jens var det mest populære navn i Danmark i 2006. Det bliver spændende at se, om det vil ændre sig i løbet af 2007. Eller også bliver det kedeligt...

Peter

Peter var det næstmest populære navn. Peter Brixtofte var bykonge i Farum, indtil skandalerne væltede ham af pinden. Nykøbing Falster har i 16 år haft sin egen bykonge. Han er ikke blevet væltet, men går nu selv. I dag er der reception. Han hedder Poul-Henrik Pedersen.

Povl Anker

Poul sniger sig akkurat ind på en top 20. Bornholmstrafikken indsætter i dag færgen 'Povl Anker' som erstatning for hurtigfærgen 'Villum Clausen' opkaldt efter den bornholmske frihedskæmper, Villum Clausen, der i 1658 befriede Bornholm for svensken.

Kirsten

Kirsten er det tredjemest populære navn. Det er et godkendt dansk pigenavn ligesom Aagot, Ady og Asdis er. Bintha, Bit og Botilda, Canja, Chikita og Clennie, Dori, Dua og Dunja, Effie, Elmy og Eulalia, Fridbjørg, Fritse og Fylla, Gela, Gith, Gun samt Hlif og Hermine...

Amandus

Hvis man er en dreng kan man til gengæld blive udstyret med navne som: Amandus, Ante og Ambjørn, Baki, Bui og Bendi, Cario, Crilles og Cimmi, Dargo, Devin og Dynes, Edlef, Ejolf og Erly, Folkvar, Fridlev og Fribo, Gerrit, Gian og Gumme, Haggi, Heile og Hold.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her